Møbler
Glasvarer & borddækning
Log ind
Vi har knivene til at hjælpe dig i køkkenet! Læs mere En god kniv gør hverdagen og madlavningen lidt sjovere. At investere i en god kniv med det samme er noget, vi anbefaler, men det er også vigtigt at passe på kniven, så den bevarer sin kvalitet år efter år. Her har vi samlet vores favoritter fra kendte mærker som Miyabi, Zwilling, Ryda Knives og Brusletto. Før du køber en kniv, så tænk over, hvad du vil bruge kniven til, og hvordan du laver mad. En kniv, der er et must, er en god kokkekniv, ofte omkring 16-20 cm lang, som fungerer til næsten alt og er en god allround-kniv. Læs mere Men hvis du er en mesterkok og en multitasker i køkkenet, anbefaler vi, at du opgraderer din knivsamling, så du får præcision i din madlavning. Husk også at passe på din kniv og brug skærebrætter af træ og slib kniven løbende for at holde bladene skarpe. Her har vi samlet alle vores køkkenknive fra populære mærker. Lad dig inspirere og find lige den køkkenkniv, du leder efter!
Pas på dine køkkenknive
Har du arbejdet med en sløv kniv? Ja, det har sikkert alle, og det er bestemt frustrerende. Det er også svært i længden at arbejde med en sløv kniv og kan være farligt at arbejde med, da det kræver meget styrke at få igennem kødet, grøntsager og tomater bliver moste.
Så hvordan holder du dine knive skarpe? Jamen, det er faktisk meget simpelt. Invester i en god knivsliber eller en dobbeltsidet slibesten. Så kan du nemt få kniven skarp igen, hurtigt.
Zwilling har en elektrisk knivsliber, som du kan indstille afhængigt af den type kniv, der skal slibes. Opdag vores udvalg af knivslibere til underknivtilbehør.
Brug det rigtige skærebræt
For at holde dine knive i god stand er det vigtigt at bruge den rigtige overflade. Her fortæller vi dig mere om, hvad du bør overveje, når du bruger dine knive i køkkenet. Et skærebræt af sten kan se pænt ud på dit charcuteribræt, men være ødelæggende for dine køkkenknive. Brug derfor aldrig sten eller glas, der kan beskadige dine knive. Den bedste overflade er træ eller plastik for at forhindre skader på kniven. Træ og plastik er også mere hygiejniske og nemmere at arbejde med.
Opbevar dine køkkenknive korrekt
Når du har investeret i en køkkenkniv, hvilket ofte er en dyr investering, så lad være med at lade den ligge i en skuffe sammen med alle dine andre knive. Korrekt opbevaring af dine køkkenknive forlænger bladets levetid og holder kniven skarpere i længere tid. Når det kommer til opbevaring af knive, kan de også være en stilfuld detalje i køkkenet, og der findes en række forskellige opbevaringsmuligheder til dine knive. Alt fra traditionelle knivblokke til magnetstrimler og magnetiske knivstativer. De fungerer alle lige godt, og du vil mærke forskellen, hvis du opbevarer dine knive korrekt.
Pas på dine køkkenknive
Har du arbejdet med en sløv kniv? Ja, det har sikkert alle, og det er bestemt frustrerende. Det er også svært i længden at arbejde med en sløv kniv og kan være farligt at arbejde med, da det kræver meget styrke at få igennem kødet, grøntsager og tomater bliver moste.
Så hvordan holder du dine knive skarpe? Jamen, det er faktisk meget simpelt. Invester i en god knivsliber eller en dobbeltsidet slibesten. Så kan du nemt få kniven skarp igen, hurtigt.
Zwilling har en elektrisk knivsliber, som du kan indstille afhængigt af den type kniv, der skal slibes. Opdag vores udvalg af knivslibere til underknivtilbehør.
Brug det rigtige skærebræt
For at holde dine knive i god stand er det vigtigt at bruge den rigtige overflade. Her fortæller vi dig mere om, hvad du bør overveje, når du bruger dine knive i køkkenet. Et skærebræt af sten kan se pænt ud på dit charcuteribræt, men være ødelæggende for dine køkkenknive. Brug derfor aldrig sten eller glas, der kan beskadige dine knive. Den bedste overflade er træ eller plastik for at forhindre skader på kniven. Træ og plastik er også mere hygiejniske og nemmere at arbejde med.
Opbevar dine køkkenknive korrekt
Når du har investeret i en køkkenkniv, hvilket ofte er en dyr investering, så lad være med at lade den ligge i en skuffe sammen med alle dine andre knive. Korrekt opbevaring af dine køkkenknive forlænger bladets levetid og holder kniven skarpere i længere tid. Når det kommer til opbevaring af knive, kan de også være en stilfuld detalje i køkkenet, og der findes en række forskellige opbevaringsmuligheder til dine knive. Alt fra traditionelle knivblokke til magnetstrimler og magnetiske knivstativer. De fungerer alle lige godt, og du vil mærke forskellen, hvis du opbevarer dine knive korrekt.