Møbler
Glasvarer & borddækning
Log ind
Lehmann, det franske glasværk, har i de sidste 30 år haft som mål at give vinelskere over hele verden en unik og berigende oplevelse. Lehmann blev grundlagt i 1980'erne og ligger i hjertet af Champagne-regionen, og er blevet synonymt med vinglas i verdensklasse. Med en passioneret forpligtelse til både design og funktion har virksomheden forfinet kunsten at skabe glas, der fremhæver vinens karakter og fulde potentiale. Læs mere
Gennem årene har Lehmann samarbejdet med fremtrædende kokke, sommelierer og vinproducenter for at udvikle sine eftertragtede Signature-kollektioner. Disse glas er kendt for deres elegante og funktionelle design, men også for deres overkommelige pris, hvilket gør dem tilgængelige for alle, der ønsker en luksuriøs vinoplevelse.
Med introduktionen af den banebrydende Ultralight-glasmasse har Lehmann taget sit design til nye højder. Denne teknologi giver glassene en utrolig lethed og tyndhed, hvilket ikke kun forbedrer æstetikken og grebet, men også forstærker smagsoplevelsen ved at minimere interferens mellem vin og glas. Læs mere
Uanset om du er vinekspert eller entusiast, tilbyder Lehmanns glasvarer en perfekt balance mellem elegance, funktionalitet og tilgængelighed.
Gérard Lehmann ønskede at udtrykke sin passion for vin i glassene. Lehmann har base i Champagne, Frankrig, og producerer champagneglas og vinglas i verdensklasse.
I begyndelsen blev der kun produceret champagneglas, som blev værdsat af de største champagnehuse takket være deres elegance og præcision. I dag er Lehmann hovedleverandør af champagneglas til Tattinger, Bollinger, Roederer og en lang række andre kendte champagneproducenter.
Da Gérard ønskede at udvide sin produktion til også at lave hele glasserier til stille vin, drømte han om at kunne udvide mulighederne for at nyde drikken. Derfor blev nogle af Frankrigs førende eksperter inden for vin og mad konsulteret, da glassene blev designet.
Philippe Jamesse er chefsommelier på Domaine les Crayères, en restaurant der har modtaget tre Michelin-stjerner. Han står blandt andet bag Signature Premium- glasserien, et maskinfremstillet glas af høj kvalitet. Serien er lavet af Ultralight materiale, som er en unik, blyfri glasmasse. Ultralight producerer exceptionelt tynde glas, der sammen med den perfekte runde form fremhæver vinens bedste kvaliteter.
Jamesse siger selv: "Glasset er en beholder, der fremhæver aromaerne og forfiner vinens kvalitet. Hos Lehmann smelter ekspertisen inden for glasfremstilling og ønologi sammen i en subtil forening og danner lidenskabelige elegante linjer, der harmonerer med din smag."
Gérard Basset, der har vundet flere priser og er blevet kåret som verdens bedste sommelier, drev TerraVina-hotellet i Hampshire, Storbritannien. Vinglassene i Signature Hommage -serien er designet af Gérard Basset, og han sagde selv om sine glas:
"Hver detalje er vigtig for at gøre smagsoplevelsen til en sanselig symfoni. Jeg ønskede at skabe en kollektion, der forstærker fællesskabsfølelsen, når vi samles til både små og store begivenheder."
Brillerne i Signature Hommage kombinerer den slanke runde kop med en vis strenghed i designet, der giver en iøjnefaldende profil. Materialet her er også den blyfri ultralette krystal.
Fabrice Sommier er også flere gange prisvinder for sit arbejde som sommelier. Glassene i hans samling er opkaldt efter det græske og romerske pantheon, samt efter hans to sønner Clément og Hadrien. Fabrice Sommier kalder sin kollektion pragmatisk og perfekt afbalanceret.
Han siger også: "Vin er en blanding af kultur og det at møde mennesker. Jeg er især interesseret i, hvordan mad og vin kan kombineres, og hvordan vi kan dele oplevelserne fra disse kombinationer sammen."
Briller designet af Fabrice Sommier er stilfuldt udført med deres yndefulde vinkler og lige linjer. Resultatet er en æterisk lethed, der også mærkes i det tynde glas.
Arnaud Lallement er køkkenchef og ejer af restauranten L'Assiette Champenoise, der har tre Michelin-stjerner. Hans far drev restauranten, før Arnaud overtog. Arnaud Lallements kollektion Signature No. 1 – 4 er inspireret af hans egen madlavning. Arnaud siger:
"Jeg prøver at lave mad, der er enkel, meget ren og på grænsen til syrlig. Jeg ville også gerne have, at min kollektion skulle være designet på den måde."
Og Arnaud Lallements Signatur nr. samling. 1-4 minder virkelig om streng og behersket elegance. De høje, slanke linser er også lavet af ultralet materiale og ekstremt tynde.
Gérard Lehmann ønskede at udtrykke sin passion for vin i glassene. Lehmann har base i Champagne, Frankrig, og producerer champagneglas og vinglas i verdensklasse.
I begyndelsen blev der kun produceret champagneglas, som blev værdsat af de største champagnehuse takket være deres elegance og præcision. I dag er Lehmann hovedleverandør af champagneglas til Tattinger, Bollinger, Roederer og en lang række andre kendte champagneproducenter.
Da Gérard ønskede at udvide sin produktion til også at lave hele glasserier til stille vin, drømte han om at kunne udvide mulighederne for at nyde drikken. Derfor blev nogle af Frankrigs førende eksperter inden for vin og mad konsulteret, da glassene blev designet.
Philippe Jamesse er chefsommelier på Domaine les Crayères, en restaurant der har modtaget tre Michelin-stjerner. Han står blandt andet bag Signature Premium- glasserien, et maskinfremstillet glas af høj kvalitet. Serien er lavet af Ultralight materiale, som er en unik, blyfri glasmasse. Ultralight producerer exceptionelt tynde glas, der sammen med den perfekte runde form fremhæver vinens bedste kvaliteter.
Jamesse siger selv: "Glasset er en beholder, der fremhæver aromaerne og forfiner vinens kvalitet. Hos Lehmann smelter ekspertisen inden for glasfremstilling og ønologi sammen i en subtil forening og danner lidenskabelige elegante linjer, der harmonerer med din smag."
Gérard Basset, der har vundet flere priser og er blevet kåret som verdens bedste sommelier, drev TerraVina-hotellet i Hampshire, Storbritannien. Vinglassene i Signature Hommage -serien er designet af Gérard Basset, og han sagde selv om sine glas:
"Hver detalje er vigtig for at gøre smagsoplevelsen til en sanselig symfoni. Jeg ønskede at skabe en kollektion, der forstærker fællesskabsfølelsen, når vi samles til både små og store begivenheder."
Brillerne i Signature Hommage kombinerer den slanke runde kop med en vis strenghed i designet, der giver en iøjnefaldende profil. Materialet her er også den blyfri ultralette krystal.
Fabrice Sommier er også flere gange prisvinder for sit arbejde som sommelier. Glassene i hans samling er opkaldt efter det græske og romerske pantheon, samt efter hans to sønner Clément og Hadrien. Fabrice Sommier kalder sin kollektion pragmatisk og perfekt afbalanceret.
Han siger også: "Vin er en blanding af kultur og det at møde mennesker. Jeg er især interesseret i, hvordan mad og vin kan kombineres, og hvordan vi kan dele oplevelserne fra disse kombinationer sammen."
Briller designet af Fabrice Sommier er stilfuldt udført med deres yndefulde vinkler og lige linjer. Resultatet er en æterisk lethed, der også mærkes i det tynde glas.
Arnaud Lallement er køkkenchef og ejer af restauranten L'Assiette Champenoise, der har tre Michelin-stjerner. Hans far drev restauranten, før Arnaud overtog. Arnaud Lallements kollektion Signature No. 1 – 4 er inspireret af hans egen madlavning. Arnaud siger:
"Jeg prøver at lave mad, der er enkel, meget ren og på grænsen til syrlig. Jeg ville også gerne have, at min kollektion skulle være designet på den måde."
Og Arnaud Lallements Signatur nr. samling. 1-4 minder virkelig om streng og behersket elegance. De høje, slanke linser er også lavet af ultralet materiale og ekstremt tynde.